Real Madrid var et av de dårligste pressene i La Liga forrige sesong. Zidane burde prøve å implementere et presserende opplegg for å lette Real Madrid i den angripende tredje. Når det er sagt, er det visse spillere i Real Madrid for øyeblikket som ikke er egnet til å trykke.

Spillere som Ronaldo og Benzema har alltid vært dårlige på Pressing. Barcelona Hjemmedrakt Barn Spesielt Ronaldo som har fått tilgivelse for sin mangel på defensiv disiplin på grunn av sin offensive styrke. Riktignok har han forbedret seg mye under Zidane, spesielt i de store kampene.

Zidane bør implementere Gegenpressing. Hva er Gegenpressing? Gegenpressing er et teams evner til å gjenvinne ballen så snart de mister den ved å trykke eller motpresse! Gegenpressing er ikke lett å implementere! Spillerne skal være i form, i nærheten av hverandre, og være organisert defensivt.

Hvis lag ikke er alle de nevnte, kan Gegenpressing være katastrofalt. Når et lag trykker, skal den eller de pressende spillerne og lagkameratene være i synkronisering med god forståelse av hverandre.

Uten en forståelse av hverandre 'smovement, kan team forlate dem sårbare på grunn av plass ledig i visse områder av banen; områder som lett kan utnyttes hvis visse spillere slapper av.

De eneste spillerne som forstår konseptet med Gegenpressing på denne nåværende Real Madrid-siden er Kroos. Han ser ut til å være den eneste som vanligvis lokker lagkameratene sine til å presse. Likevel er pressingen for individualistisk med visse spillere som Ronaldo og andre ballopplevelser.

Gegenpressing gir et lag defensive solidaritet på forskjellige måter. Hvis Gegenpressing implementeres i brønnen og behersker tilstrekkelig, kan det være en av de mest fremtredende defensive Barcelona Bortedrakt Barn og offensive taktikkene for et lag. Hvordan det?

Real Madrid-posisjoneringen på midtbanen har alltid vært dårlig. Som avbildet nedenfor, virker midtbanespillerne veldig komfortable med å spille foran opposisjonen i stedet for å spille bak dem.

Dette er ikke bra når et lag prøver å trenge gjennom et godt boret forsvarslag nede. Dette er en av grunnene til at Real Madrid ikke har klart å slå Ateltico Madrid i ligaen de siste 2 sesongene. Denne posisjoneringen lokker opposisjonen til å vite uten å måtte bekymre seg for en midtbanespiller bak på halvrommet.

Siden alle 3 midtbanespillere spiller foran opposisjons midtbanen, kan de 'koble midtbanen og angrepet på en effektiv måte, avhengig av deres fullbacks for å gjøre det. Dette er grunnen til at Real Madrid sterkt avhenger av Barcelona Drakt Barn at deres fullbacks er hovedskaperen .

Med Modric- eller kroos-posisjon mellom opposisjons midtbanen, kan Real Madrid ha en spiller som 'klarer å koble midtbanen til angrepet. Dette kan faktisk forhindre at opposisjons midtbanen trykker. Det kan også eliminere Real Madrid avhengighet av fullbacks å lage.

barcelona ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
barcelona nye drakter barn, barcelona drakt suffix med navn, billige barcelona drakt barn sesong 2019/2020 på nett, barcelona drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert barcelona drakt!