Utviklingen er delt inn i tre forskjellige områder for forskjellige prisklasser. Det dyreste området vil være mot midten av kirkegården, der det blir reist en kopi Barcelona Hjemmedrakt av en fotballstadion i full størrelse og det blir spart plasser på banen for at noen av stjernene til fotballaget i Korinth skal begraves der når tiden kommer. Fans vil få en sjanse til å bli begravet nær deres favorittstjerne med priser som spenner fra rundt £ 350 til over £ 2000.

Klubben, som er det mest verdifulle fotballaget utenfor Europa ifølge Forbes, forventer at utviklingen skal være ferdig innen sommeren 2015 og den første begravelsen som Barcelona Drakt skal finne sted mot slutten av samme år.

Corinthians vil ikke være den første klubben som tilbyr denne typen tjenester. Boca Juniors og Schalke tilbyr allerede fans muligheten til å bli begravet på klubbeide kirkegårder Barcelona Bortedrakt mens Barcelona har laget et mausoleum der fans kan betale for å få lagret restene sine. Omfanget av Corinthians-prosjektet vil imidlertid gjøre det spesielt.

barcelona ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
barcelona nye drakter, barcelona drakt med navn, billige barcelona drakter sesong 2019/2020 på nett, barcelona drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert barcelona drakt!