Marco Cassetti la til et sekund 15 minutter senere, og det var først etter at Toni var blitt brakt videre for Vucinic i pausen at Roma begynte å bli urolige. Simone Tiribocchi dro tidlig ett mål tilbake, og det var noen hårete øyeblikk før slutt. Det var selvfølgelig ikke helt nede på Toni, men med ham og Totti på banen Bayern Munchen Hjemmedrakt byttet Roma til en 4-4-2 der overgangen fra forsvar til angrep var mindre flytende.

Ja, Roma-fansen vil peke på 2007-08, da Giallorossi begynte sesongens siste dag bare et poeng bak, men på intet tidspunkt etter den femte kampen i den sesongen var de, eller noen andre for den saks skyld, faktisk foran Inter. En overbevisende jakt det kan ha vært, men et løp? Nei, det innebærer muligheten for mer enn ett resultat. Ikke siden mai 2006 hadde noen vært foran Inter etter mer enn 11 kamper i en Serie A-sesong. For å sette det i perspektiv, var Britney Spears fortsatt gift, Sven-Goran Eriksson var fortsatt England-manager og Borat var fortsatt et halvt år unna sin storskjerm-debut.

Mourinho har blitt kritisert for å ha unnlatt å rotere troppen sin mer - var det ikke for en skade påført av Dejan Stankovic under oppvarmingen, ville han ha felt det samme laget mot Fiorentina som spilte i Moskva fire dager tidligere - men det er også sant at noen nøkkelspillere har ganske enkelt mistet formen. Forsvaret som helhet ble trukket fra hverandre altfor lett av Fiorentina, men den mest åpenbare under pari er målvakten Júlio César.

Serie A-titteløpet har en måte å løpe på ennå, og Inter er garantert en mulighet til å gå til topps igjen i helgen i det minste, i det minste Fotballdrakter Bayern Munchen når de spiller Juventus på fredag ​​før Roma inntar Lazio på søndag. Det er tøffe kamper igjen for begge lag, og det er vanskelig å forestille seg at begge vil gå resten av sesongen uten å slippe poeng. For nå er Roma imidlertid ledende. Det vil være opp til Mourinho å sikre at Lupi føler et varmt pust på halsen.

Dessverre ble Derby della Lanterna overskygget av å ha kjørt kamp mellom fans utenfor stadion før avspark, noe som etterlot 13 politimenn og en rekke supportere skadet, men heldigvis ingen kritisk. Sprengstoff ble satt av, mopeder satt i brann, og en gruppe Genoa Ultras bevæpnet med batonger styrtet en politilinje mens andre kastet flasker og steiner. Allerede før den virkelige vanskeligheten hadde startet, ble Samp-presidenten, Riccardo Garrone, slått av et glass øl da han såret ned vinduet sitt Bayern Munchen Bortedrakt for å snakke med en politimann utenfor bakken. Avspark måtte til slutt utsettes med 15 minutter.

Resultater: Bologna 2-3 Lazio, Fiorentina 2-2 Inter, Juventus 1-0 Cagliari, Livorno 0-2 Udinese, Milan 2-2 Catania, Napoli 2-3 Parma, Palermo 3-1 Chievo, Roma 2-1 Atalanta, Sampdoria 1-0 Genoa, Siena 3-2 Bari.

bayern munchen ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
bayern munchen nye drakter, bayern munchen drakt med navn, billige bayern munchen drakter sesong 2019/2020 på nett, bayern munchen drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert bayern munchen drakt!