Manchester United så ut til å forbli ubeseiret i forsesongen da de møtte Barcelona i FedEx-feltet i Washington onsdag kveld. Med rykter som surret rundt Neymar, var Barcelona ute etter å bygge videre på en solid åpning mot Juventus i deres første kamp i USA i sommer.

Luis Suárez Fotballdrakter Brasil Barn hadde en god innsats fra en akrobatisk volley etter at Mesis fikk en gratis gjennomføring til ham, men De Gea var rask til å komme seg ned og redde igjen da stillingen forble 1-0 og med en rekke forandringer ved pause.

Det gjensto 1-0 til Barcelona dypt inne i spillet, og mens Manchester tills så ut som den mer sannsynlige parten for å få et mål, kom den aldri. En sen sjanse for United kom da Martial befant seg med ballen i boksen, men Aleix Vidal skled inn for å vinne den tilbake og Rashford kjørte over bare et sekund senere etter hvert som tiden gikk ut.

Mourinho har jobbet å gjøre i løpet av den neste uken for å sikre at United blir grunnlagt for Real Madrid, mens Barcelona vil være glad for de 45 minuttene deres første lag satte inn for å starte spillet i forberedelse for El Clásico om bare noen få dager.

Ander Herrera holder for øyeblikket på en økt før kampen. Han er skadet for kampen i kveld. Dette kommer etter at Juan Mata og Ashley Young trente alene tidligere. herrera forventes å være tilbake om kort tid.

Dette er den andre kampen før den sesongen for katalansk side, og det var tidlig optimisme for Valverde da han så på laget sitt slå italienske mestere, og europeiske finalister, Juventus 2-1. Gitt den nåværende situasjonen, var Neymar potensielt frustrerende for ham, og ga et tegn på hvor mye han kunne bli savnet hvis han skulle forlate den nye sesongen.

Til tross for at det er en ICC Clásico i Miami om noen dager, er den tobeinte spanske Super Cup mot Real Brasil Drakt Barn Madrid det han bygger mot. Mange vil velge å se den duellen som en markør for kampanjen 2019/18, så denne testen mot United (som burde være skarpere for å være videre i forberedelsene) vil tillate ham å se mer av troppen sin i aksjon, mens han respekterer noen av taktikkene som brukes i løpet av hans korte periode til nå. Forvent at Neymar, Messi og Suárez alle skal få en sjanse til å teste David De Gea og Uniteds bakerste linje fullt ut.

Igjen vil det være en sjanse for Mourinho å prøve ut forskjellige kombinasjoner, med en blanding av ungdom og erfaring til disposisjon, med ett spesielt ønske om å holde nysigneringen Romelu Lukaku blant målene. En annen spiller som vekket liv i spillet mot Madrid var Anthony Martial, hvis blendende fotarbeid skapte Brasil Hjemmedrakt Barn tap-in for Jesse Lingard. Manageren hans ba om mer forsiktighet fra franskmannen i et forsøk på å gi ham mer jevnlige starter, og dette spillet er nok en sjanse for ham å vise hva han er i stand til når presset er lett.

Brasil ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
Brasil nye drakter barn, Brasil drakt suffix med navn, billige Brasil drakt barn sesong 2019/2020 på nett, Brasil drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert Brasil drakt!