Tito Vilanova så ikke laget sitt vinne ligaen. Det skulle komme fram til midnatt på lørdag og over hele byen, ut nær flyplassen ved Estadi Cornellà-El Prat, var sluttspurten i ferd med å gå på titteløpet. Men slutten hadde kommet flere måneder før, og den Chelsea Bortedrakt Barn hadde kommet, i det minste delvis, som dette: med Real Madrid innrømmet et mål fra et dødball og på en dårlig måte droppet poeng unna.

Så det var at Barcelona ankom Madrid på søndag allerede mester, ble gitt en æresvakt av Atlético og spilte ut et spill som føltes mer som en vennlig. Radamel Falcao scoret det første. Lionel Messi gikk deretter av banen og satte kurs stille ned i tunnelen, skadet. Og i hans fravær, med Barcelona nede på 10 mann, utlignet Alexis Sánchez før Gabi scoret et eget mål for å gi Barcelona seier. Det var favner og jubel; fire eller fem spillere snudde og applauderte par hundre Barcelona-fans høyt på tribunen over.

En meningsmåling spurte om fans verdsatte suksessen til ligatittelen - 93% sa ja. Det høres ut som en ringestilling til du vender den på hodet: 7% av Barcelona-fansen gir ingen verdi til tittelen? Egentlig?

Det har vært en følelse av sårbarhet, litt mangel på drama, men dette har vært en ekstremt god ligakampanje. Barcelona står 10 poeng unna Real, med et spill i hånden. De er på 91 poeng; hvis de vinner de tre siste kampene sine, vil de utjevne 100-poengs rekorden Real-settet forrige sesong - en rekord som er universelt hyllet. Men nå holdes det 100-punktsmerket, en rekord til alle tider, oppe som et minimum, som om en tittel uten å være lik deres konkurrenter Real er verdiløs. Faktisk ville det være forbausende.

At 100-poeng totalt gir et mål for de tre siste kampene, et poeng som skal Fotballdrakter Chelsea Barn bevises; sjansen til å likestille sine rivaler og tilføre verdi til denne sesongen. Det er et mål som kommer på slutten av en sesong der det i nesten seks måneder ikke har vært et mål. Det er kanskje enda mer imponerende at Barcelona har vunnet 29 av sine 35 kamper når du tenker på at de, med tanke på deres ledelse, ikke egentlig trengte det. De har scoret 107 mål: den ledende nest høyeste totalen i historien, med tre kamper igjen. De har Chelsea Drakt Barn scoret i hvert eneste spill: Messi scoret fortløpende mot hvert lag i divisjonen og har 46 totalt. Statistikken i Spania etterlater alltid tvil, ikke minst fordi tallene for hver sesong blir større mens resten av ligaen krymper, men de er fortsatt imponerende.

Levante 0-0 Real Zaragoza, Athletic Bilbao 2-1 Mallorca, Valladolid 1-0 Deportivo La Coruña, Osasuna 1-0 Getafe, Espanyol 1-1 Real Madrid, Rayo Vallecano 0-4 Valencia, Real Betis 1-0 Celta Vigo, Atlético Madrid 1-2 Barcelona, ​​Málaga 0-0 Sevilla

chelsea ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
chelsea nye drakter barn, chelsea drakt suffix med navn, billige chelsea drakt barn sesong 2019/2020 på nett, chelsea drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert chelsea drakt!