Håpet var at denne Italia-siden, med deres erfaring, list og dyktighet, ville fortsette å seire i årene som kommer. Tre dager etter å ha løftet verdensmesterskapet valgte Marcello Lippi imidlertid å ikke fornye kontrakten sin. Det italienske fotballforbundet ga den tidligere Milan-legenden Roberto Donadoni jobben og ba ham forberede laget til EM 2008 i Østerrike Chelsea Hjemmedrakt og Sveits.

Da verdensmesterskapet i 2014 ankom, så det ut til at Italia var på rett vei. Prandelli brakte stigende stjerner som Verratti, Insigne og Immobile inn i troppen, mens han fortsatt holdt sin tro på eldste statsmenn Gianluigi Buffon og Daniele De Rossi. Forventningene før turneringen var forutsigbart blandede. Hjerter ble satt til en renessanse, men sinn spådde ytterligere hjertesorg. Denne tvilen ble midlertidig overvunnet etter en 2-1-seier over England i åpningskampen, men akkurat som fire år før falt hjulene av mot lagene de hadde forventet å slå. Italia tapte mot Costa Rica og Uruguay uten å score et mål i begge kampene. Påfølgende gruppeutganger provoserte masse sjelesøk og nok en gang et trenerskifte.

Conte forlot landslaget til Chelsea, men for første gang på en stund følte fansen at det var en ny visjon og formål. Forbundet hentet inn 69 år gamle reisevenn Gian Piero Ventura, som har ledet klubber på alle nivåer i Italia i sine 41 år som trener. Ventura hadde blitt en del av stoffet i Italia, men fra et filosofisk perspektiv er han en av de mest fremtidsrettede Azzurri-trenerne i nyere minne. I motsetning til Conte, som hadde en tendens til å vike seg fra å sette tro på unge spillere, forestiller Ventura seg en Italia-side full av starlets.

Suksessen til et landslag er relatert til det innenlandske produktet, og italiensk Chelsea Bortedrakt fotball har nylig endret tanken mot utvikling av unge spillere. I det siste var det få klubber som gjorde en bevisst innsats for å innlemme hjemmelaget talenter, og valgte i stedet å bruke penger på utenlandske talent. Klubber som Sassuolo, Sampdoria og Atalanta er nå organisert rundt ideen om å promotere ungdomslag-spillere i stedet for å sende dem ut på lån. Denne tankegangen revolusjonerer Serie A og Serie B, som ikke lenger anses som et ødemark, men snarere et sted å tjene betydelig spilleropplevelse.

Sakte men sikkert reformerer friske ansikter og nye metoder en italiensk nasjonal side som ser ut til å ha potensiale. Med Fotballdrakter Chelsea denne injeksjonen av ungdommelig kreativitet, kan glansdagene bli gjenoppdaget av den nye generasjonen. Når verdensmesterskapet i Russland nærmer seg, har en sovende gigant sett lyset og er klar til å gå ut av skyggene igjen.

chelsea ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
chelsea nye drakter, chelsea drakt med navn, billige chelsea drakter sesong 2019/2020 på nett, chelsea drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert chelsea drakt!