Mens seriepokalvinneren Mourinho vil være fast bestemt på å legge til ett av bare to sølvtøy som han hittil ikke har lyktes i å vinne i sin glitrende managerkarriere, har UEFA Super Cup langt større betydning for ham og United.

De spanske gigantene har vunnet tre av de fire siste finalene mens det beste United har gjort på den tiden var å nå en Fotballdrakter Dortmund Barn kvartfinale under David Moyes. Siden den gang har to mislykkninger til og med å kvalifisere seg til konkurransen, lagd en gruppeutgang under Louis Van Gaal.

De er tilbake på Europa-stoppbordet denne sesongen via bakdørsruten som Europa League-vinnere, og Mourinho vil at spillerne hans skal vise i kveld 'sgame i den brennende heten til Philip II Arenain Skopje de fortjener å være i et slikt opphøyet selskap.

 Toppkvaliteten er tydeligvis i Champions League. Når du kommer til semifinalen har du fire av de beste fem eller seks lagene i Europa, så det er en forskjell i kvalitet. Men det 'mulig [å slå dem], vi tror det' mulig.

Han var raskt ute med å minne Real i går om at de hadde utviklet noe av en mental blokkering av konkurransen, og opplevde gjentatte feil i de siste 16 og de åtte siste, mens bittere rivaler Barcelona overlyste.

Mourinho ledet dem til tre påfølgende semifinale og føler tydelig at han ikke “tget æren for å legge plattformen for Carlo Ancelotti (2014) og deretter Zinedine Zidane for å gjøre dem til vinnere (2016 og 2019).

 Da jeg forlot var det et lag som hadde spilt tre påfølgende Champions League-semis, de hadde vært spanske mestere, de hadde vunnet kamper hjemme så vel som i utlandet. Det var små og store forskjeller.

Mourinho har mistet begge sine tidligere Super Cup-opptredener. AC Milan slo sitt Porto-lag i 2003, mens hans første kamp i sin Dortmund Drakt Barn andre spell som Chelsea-sjef endte med et utspark-nederlag til Pep Guardiola 's Bayern München med Romelu Lukaku, nå United' sNo9, og savnet hans spot-spark for å gi Bayern den trofé.

Mens Mourinho har sitt personlige incentiv til å vinne pokalen, så har Michael Carrick det også. United-kapteinen skulle bli den første britiske spilleren som fullførte hele settet medaljer med sin samling allerede inkludert klubbens verdensmesterskap, Champions League, Europa League, Premier League, FA Cup, League Cup, Community Shield og FA Youth Cup.

Carrick sa: Det er et enormt spill, du kan ikke undervurdere hva vi har gått gjennom for å komme til scenen for å spille i dette spillet, Dortmund Bortedrakt Barn så vi tar det veldig alvorlig. Det er en massiv pokal å vinne og å starte sesongen med det ville være kjempefint for oss. Jeg er ikke sikker på om noen i troppen vår har vunnet den, og den snør en jeg har vunnet ennå.

dortmund ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
dortmund nye drakter barn, dortmund drakt suffix med navn, billige dortmund drakt barn sesong 2019/2020 på nett, dortmund drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert dortmund drakt!