Og Mauricio Pochettino, selv en ikke-tull, kompromissløs sentralforsvarer i sine lekedager, vil ikke at Alli mister en og annen stygg strek i spillet sitt, fordi han tror 20-åringen kanskje bare mister aggresjonen som gjør ham til en slik farlig spiller.

De to målene som slo serieledere Chelsea var en del av et Elfenbenskusten Hjemmedrakt Barn løp på syv mål i Alli 'slast fem kamper. Faktisk er de 20 målene Alli har scoret siden starten av sesongen 2015-16, mer enn noen annen Premier League-midtbanespiller og mer enn noen annen spiller under 23 år i Europa 'stopper fem ligaer.

Tottenham står overfor bogey-teamet West Brom på White Hart Lane i morgen de ikke har slått Midlanders hjemme siden 2012, og denne kampen i fjor viste den andre siden av Alli 'sgame.

I år har det bare vært tre gule kort, men Pochettino sa: 'Jeg liker en spiller som er på den måten. Det er viktig. Disse menneskene er flinke. For å være konkurransedyktig er det viktig at folk respekterer deg og det er viktig å ikke være for slem men litt.

 Dele er fortsatt ung, men han har forbedret seg mye og har lært. Denne hendelsen var en sesong siden. Han er en veldig flink og smart fyr. Nå vet han hva som skjedde, og han er mer moden. Du prøver å gi råd og oversette opplevelsen din til spillere og gjøre dem bedre. På fotballsiden er han intelligent.

Å spille i en mer avansert posisjon, nesten sammen med Kane, har også sett målene flyte og Pochettino sa: Når vi bruker forskjellige formasjoner, kommer Dele noen ganger inn i boksen enn Harry eller noen annen spiller.

 Dele for Fotballdrakter Elfenbenskusten Barn meg er en drapsmann fordi han 'er veldig aggressiv når han løper frem. Han' prøver å gå inn i boksen og få ballen og score. Det er en utrolig mentalitet, og det er fordi han er en veldig spesiell spiller.

 Dele er ikke som Harry Kane, han kan ikke være vår toppscorer som ham, men for sin type spiller har han mål. Han 'prøver å score, han' er veldig aggressiv med å komme inn i boksen. Han fortjener all ros han ”mottar.

Uunngåelig har det vært interesse rundt den unge England-stjernen, med Real Madrid og Barcelona som ryktet at de skulle prøve Test Tottenham om sommeren med bud på rundt 70 millioner, men Pochettino var fast. Vi er ikke bekymret for å miste våre beste spillere, han sa.

 Han bygger et fantastisk nytt stadion for Tottenhams fremtid. Det vil Elfenbenskusten Bortedrakt Barn være vår beslutning om spillere. Det handler ikke om penger, siden Tottenham er en av de sunne klubbene økonomisk. Det er en god følelse, det er et fantastisk eierskap som vi har skapt og som er viktig for fremtiden vår.

elfenbenskusten ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
elfenbenskusten nye drakter barn, elfenbenskusten drakt suffix med navn, billige elfenbenskusten drakt barn sesong 2019/2020 på nett, elfenbenskusten drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert elfenbenskusten drakt!