Et annet transfervindu har sett ut til å brise av Real Madrid. Los Blancos deltok absolutt i den tøysesesongen, med Cristiano Ronaldo som forlot den spanske hovedstaden til Juventus og Alvaro Oridzola ankom fra Real Sociedad og Thibaut Courtois fra Chelsea som klubbens eneste ankom så langt.

Det har gått fire år siden Real Madrid sist signerte en ekte Galactico. Madrid har ikke brukt mer enn 50 millioner for enhver spiller i den perioden i en tid hvor 50 millioner overføringsgebyr for spillere har doblet seg. Det lar mange mange Fotballdrakter England Barn tiders tilhengere av klubben være litt forvirret. Nå, med under en måned til overgangsvinduet stenger og Etter å ha mistet UEFA Supercup, ser det ut til at det er på tide å bruke. Imidlertid ser det ut til at Perez og co er uenige.

Når Vitolo henter den tette fjerningen, ser en beleiret Florentino Perez bort fra kampen på TV og halter til kisten for å telle øre. Mens han strekker seg bort millionene som han tjente på å laste fra talentfulle stjerner og ikke tilbringe i de fire siste overføringsvinduene, kakler han seg ut av vanvittig grådighet, milevis unna i Tallinn, kaster Julen Lopetegui en tåre på hvor underinvestert troppen hans er og lurer på hvordan han ble lurt av den gamle spanske mizer for å ta jobben i utgangspunktet.

I følge et utvalgt band av Madridistas er det grunnen til at Los Blancos overføringspolitikk har tatt U-svingen vi har sett de siste fire årene. Uansett grunn har Perez blitt selvtilfreds med troppen sin og har bestemt seg for å spare pengene sine i stedet for å investere dem i troppen.

Av mange grunner er det vanskelig å tro at Perez og styret hans plutselig har blitt selvtilfredse, spesielt med tanke på den spanske forretningsmannen 'strack record, vi snakker om en trener som var Europa' den mest fremtredende spender i over et tiår, en mann som sparket sin manager og solgte halve laget like etter at de hadde vunnet La Liga-tittelen. Det er også viktig å huske at Perez var skarp nok til å hente Alvaro Oridzola og Thibaut Courtois i sommer til rimelige priser og har snappet bort noe av det europeiske talentet de siste fire somrene.

Man føler at hvis noen ønsket å tømme penger de to siste somrene, var det Perez, men som The Real Champs diskuterte på en fersk podcast, så snør den 'like lett som den en gang var for Los Blancos. Klubben har blitt knyttet til England Drakt Barn alle superstjerne det kunne knyttes til fra Neymar til Harry Kane, men klubben har imidlertid konsekvent fått døren slengt i ansiktet når de nærmer seg slike superstjerner. Monaco 'svice president hevdet at Madrid hadde et tilbud til Mbappe akseptert i fjor sommer, men franskmennene unggutten valgte i stedet sin gutteklubb. Han kunngjorde offentlig årsakene i et intervju i desember i fjor og bekreftet sitt engasjement for klubben i sommer etter verdensmesterskapet, til tross for at noen fans tror at Madrid avviste Mbappe over lønn.

Neymar var også en annen stjerne som Real Madrid ble koblet til i sommer, men brasilianeren bekreftet imidlertid også at han var i Frankrike etter verdensmesterskapet, etter å ha kalt ryktene irriterende. Robert Lewandowski så klar til å flytte fra Bayern i starten om sommeren, men drømmene hans om et trekk ble raskt avsluttet. Til og med et stopp-gap-alternativ som Rodrigo Moreno fikk en prislapp på 120 millioner på ham, så snart Madrid kom og snublet rundt.

Det ville være naivt å hevde at Madrid er helt uskyldig av eventuelle slip-ups de siste England Hjemmedrakt Barn to årene (kanskje lønn virkelig var et problem med Mbappe), men å oppføre seg som klubben ikke har prøvd å forsterke troppen de to siste år eller at Florentino Perez er selvtilfreds er like naiv. Man kan lure på hvorfor det var så lett for Madrid å lokke superstjerner til Bernabeu i fortiden, noe som bringer oss videre til neste punkt.

england ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
england nye drakter barn, england drakt suffix med navn, billige england drakt barn sesong 2019/2020 på nett, england drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert england drakt!