Manchester United-spissen fant seg serenaderet av de omreisende supporterne med en sang så eksplisitt i estimatet av ett aspekt av hans fysiske dyktighet at United ga ut en uttalelse der de sier at de vil ta ytterligere tiltak mot enkeltpersoner hvis dette fortsetter.

Og til Fotballdrakter Frankrike Barn slutt ble han etterlatt av lagtreneren da han, kanskje dehydrert av sin energiske løping på en varm dag i Hampshire, arbeidet forgjeves for å skaffe en prøve til den obligatoriske medisineprøven til lagkameratene ikke hadde noe annet valg enn å forlate flyplassen.

Men rekordbøkene vil bare bemerke Lukaku 'sgoal og de tre poengene den vant. Da Ashley Young' skrek fra venstre bøyd inn etter 19 minutter, børstet den store belgieren til side Wesley Hoedt og vant lett en antenne-duell mot Ryan Bertrand.

Det var Lukakus sekste Premier League-mål for sesongen i så mange kamper og manager Jose Mourinho, som ble sendt hardt til tribunen sent for å innkrenke spillfeltet, innrømmet at den belgiske spissen hadde overgått forventningene, noe som er en uttalelse å gjøre etter å ha betalt 75 millioner for ham.

'Iknew han ville alltid score mål, sa Mourinho.' Iknew han ville alltid score flere mål for oss enn for Everton eller West Bromwich Albion. Den 'slogikken. Men jeg forventet ikke at han skulle være, kamp etter kamp, ​​og sette ballen i nettet.

Maya Yoshida, Saints-forsvarer, sa at det å møte Lukaku er veldig tøft som da vi innrømmet, hvis de setter ballen i straffefeltet, er det virkelig vanskelig å stoppe ham. Vi presset opp og prøvde å ta ham bort. En eller to ganger kunne vi ikke gjøre det, og han scoret.

Manchester United-stjernen Lukaku ble bare nektet et sekund av Forster 'strekne bein, men selv Frankrike Bortedrakt Barn med sin eneste streik kaster hans scoringsform Southampton' sstrugg foran mål på St Mary 'sinto skarp lettelse.

Inkludert baksiden av forrige sesong, har Saints ikke klart å score i ni av de siste 10 hjemmekampene i alle konkurranser, det eneste unntaket var en 3-2 seier forrige måned over en West Ham-side med et usedvanlig sjenerøst forsvar.

Lørdag var Shane Long en isolert figur foran det meste av spillet, og selv om mer naturlige markører i Charlie Austin og Manolo Gabbiadini ble sendt på sent, Mourinho motarbeidet ved å legge Chris Smalling til baklinjen og United holdt på.

MANCHESTER UNITED (4-2-3-1): De Gea 7; Valencia 6, Bailly 7, Jones Frankrike Hjemmedrakt Barn 6, Young 7; Matic 6, Fellaini 7; Mata 7 (Herrera 63, 5), Mkhitaryan 7 (Smalling 75, 6), Rashford 7 (Blind 90); Lukaku 7. Booket: Young, Valencia, Lukaku, Herrera. NESTE OPP: CSKA Moskva (a) Wed, CL.

frankrike ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
frankrike nye drakter barn, frankrike drakt suffix med navn, billige frankrike drakt barn sesong 2019/2020 på nett, frankrike drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert frankrike drakt!