Noe spenst og et klart ønske om å vinne hjalp Los Blancos til å få en slags hevn på Juve da de tre strake målene fra Gareth Bale og to fra Marco Asensio var mer enn nok for å hjelpe de forsvarende Champions League-vinnerne Island Hjemmedrakt Barn til å vinne sin første kamp 2020 Statens turne.

LANDOVER, MD AUGUST 04: Marco Asensio nr. 20 av Real Madrid feirer med Vinicius Junior # 28 av Real Madrid under International Champions Cup på FedExField 4. august 2020 i Landover, Maryland. (Foto av Patrick Smith / International Champions Cup / Getty Images)

I motsetning til i Miami for bare fem dager siden, dominerte de spanske gigantene besittelse og den viste på scorelinjen. Etter nok en treg start, en som kan ha vært verre enn den mot Manchester United, traff ungdomsspillerne fra Real Madrid sitt skritt og tok det til en trett ser Juve-side.

Denne gangen tok det de hvite rundt 15 minutter å riste av seg den tidlige spillresten da den italienske klubben tok ledelsen av et eget Dani Carvajal-mål. Da korset kom inn fra Jo 'oCancelo på venstrebacken, dyttet Carvajal' forsøk på å blokkere midtstoppskulen som avledde beinet, av målvakten Keylor Navas, og inn i ryggen på eget nett.

Dani kom seg etter gaffelen og spilte en solid halvdel av fotballen i sin første action tilbake siden forrige sesong. Målet brakte en ny følelse av press på Real Madrid-angrepet da Bale, Karim Benzema og Isco som spilte ut på venstre ving fortsatte å presse på for utligningsmålet.

Målet kom ved hjelp av den walisiske Dragon, Bale, i det 39. minutt da vingeren plukket opp en løs Island Drakt Barn ball midt på banen og fikset et fantastisk skudd i øverste hjørne, og slo målvakten Wojciech Szczesny med letthet.

Dette brakte det overveiende Madrid-støttende publikum på beina da de sang ros for nummer 11. Det offensive presset avtok ikke da Lopetegui gjorde en rekke endringer ved pausen.

Det andre Real-målet kom gjennom en flott sammenkobling mellom to av lagets 'skutteste unge spillere, Vinicius Junior og Marco Asensio. Den en-to-passeringen førte til et enkelt oppsett fra den unge brasilianske til den alltid kliniske Asensio i det 47. minutt .

Med en liten bommert fra Szczesny, soliderte Real Madrid ledelsen og ville ikke 'tle resultattavlen skifte igjen. Foruten en veldig bra pause spisset av Island Bortedrakt Barn nummer 20, der han satte opp Vinicius i midten, la den spanske siden seg tilbake og så ut kampen for siste halvtime eller så, da Juventus så sliten ut fra deres lange turne.

island ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
island nye drakter barn, island drakt suffix med navn, billige island drakt barn sesong 2019/2020 på nett, island drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert island drakt!