MADRID, SPANIA - 24. NOVEMBER: Gareth Bale fra Real Madrid i aksjon under en treningssamling på Valdebebas treningsplass 24. november 2019 i Madrid, Spania. (Foto av Angel Martinez / Real Madrid via Getty Images)

I begynnelsen av denne sesongen begynte Gareth Bale endelig å vise den formen som tidligere hadde stemplet ham som en av de beste i verden. Juventus Drakt Barn Han var en sentral del av Madrids angrep, og begynte å danne et viktig streikepartnerskap med Cristiano Ronaldo i stedet for Karim Benzema.

Men da blusset Bales tilbakevendende skadeproblemer opp igjen. Først var det hans langvarige skade på soleus-muskelen i leggen, som blusset opp i begynnelsen av oktober i forkant av en treningsøkt i Wales. Det så ut som Bale var på banen for å komme tilbake i begynnelsen av november, men da fikk han en ny skade, denne gangen på adduktormuskelen i venstre lår.

Det er nå do-or-die-tid for Gareth Bale på Real Madrid. Den walisiske angriperen trenger å finne form, og finne form raskt hvis han vil ha noen sjanse til å berge sin karriere i Real Madrid. Rapporter har antydet at hans siste skadeskudd var strået som brakk kamelene tilbake, og at Madrid nå er klar til å hente inn tapene sine ved å selge spilleren videre. Bale har savnet 40 av de siste 60 Real Madrid-kampene på grunn av skade.

Når du er på skjema, er Bale en absolutt uselgerbar spiller. Men hans positive egenskaper betyr lite om vi aldri får se dem i aksjon på banen. Bales agent understreket nylig overfor media at Bale ikke kommer noe sted, og at han planlegger Juventus Hjemmedrakt Barn å trekke seg i Madrid, uavhengig av hva spanske medier sier om ham. Men hvis han ønsker å gjøre den drømmen til virkelighet, vil han trenge å gjøre inntrykk i slutten av denne sesongen.

Heldigvis for Madrid-manager Zinedine Zidane, ser det ut som om Gareth Bale kan komme til å vende tilbake til aksjon mot Fuenlabrada i Real Madrids midtuke Copa del Rey-inventar. Zidane foreslo for pressen i forkant av Fuenlabrada-kampen at Bale ville spille, selv om det ville være tvilsomt hvor mange minutter han ville få.

Zidane gjorde en stor feil forrige sesong i å prøve å forhaste Bale tilbake fra skade, bare for å se ham gå ned igjen umiddelbart etter Fotballdrakter Juventus Barn at han kom tilbake. Det er godt å se Zidane spille det trygt med Bale denne sesongen. Hvis Bale ønsker å snu ting i Madrid, er det viktig at han balanserer behovet for å minne Madridista om hans betydning for troppen, med behovet for å unngå å forhaste seg fra skade.

juventus ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
juventus nye drakter barn, juventus drakt suffix med navn, billige juventus drakt barn sesong 2019/2020 på nett, juventus drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert juventus drakt!