Det var helt sikkert et magepunch for Barcelona, ​​som spilte en mye bedre andre omgang takket være Andres Iniestas retur fra skade. Imidlertid kjempet Real, som de alltid gjør til slutten, og nok en gang viste Ramos dødelig på en dødball for å knekke hjertets hjerte.

De første minuttene ble preget av et par kontroverser, Juventus Hjemmedrakt der hvert lag anla en straff, men dommer Clos Gomez avviste raskt disse påstandene. Mens Real kan ha kommet ut i en 4-2-3-1-formasjon, omformet det seg til en 4-4-2 da Barcelona dominerte besittelse tidlig og fikk gjestene plantet i sitt eget område. Men trusselen om et lynrask motangrep lurte, og hver gang Real prøvde å bryte, satte Barcelona seg ut for å ødelegge eller bortsette Los Blancos.

Real vokste snart inn i spillet, da flertallet av løpene sine inn i Barcelona-området var rettet mot høyreback Sergi Roberto. Ivan Rakitic klarte ikke å legge ned forsvaret, og det tillot Marcelo å skyte i en rekke farlige baller inn i området for Cristiano Ronaldo og selskap.

Likevel så det ut til at Barcelona hadde det bedre å spille, og Neymar kunne ha komplisert ting for Real, men sendte i stedet et skudd til himmelen da han var inne på Navas. Real søkte svar i løpet av den siste kvarteret, slik at Zidane valgte Asensio å erstatte Benzema, mens for Barcelona fikk den opphissede Andre Gomes sin plass til Arda Turan. Real hadde gjenvunnet kontrollen av kampen på jakt etter utligningen, men Barcelona-forsvaret sto fast. Da Real presset høyere for et mål, åpnet plassen for Barcelona, ​​og Messi var nesten ferdig med besøkende fra hovedstaden i Juventus Drakt løpet av de siste 10 minuttene, men skuddet hans brant tommer fra langt stolpe.

I klassisk Real-stil kjempet Los Blancos til slutten og brukte luftespillet for å skape sjanser. Et minutt etter at Ronaldo fikk en heading klarert av Jordi Alba, men ved denne anledningen kunne det bare være en mann som slår for sent: Ramos. Som han har gjort det mange ganger før, spesielt i Champions League-finalen i 2014, scoret Ramos en dødball for å bringe Real-nivået. Modric satte inn et frispark, og Ramos, som utnyttet en Mascherano-glippe, klarte å ta seg inn fra Juventus Bortedrakt bare noen få meter ut for å gjøre det 1-1.

Dommer: Clos Gomez (Aragon). Gule kort: Isco (min. 13) for Real Madrid, Neymar (min. 28) for Barcelona, ​​Suarez (min. 75) for Barcelona, ​​Carvajal (min. 80) for Real Madrid, Sergio Busquets (min. 83), Mascherano (min. 90)

juventus ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
juventus nye drakter, juventus drakt med navn, billige juventus drakter sesong 2019/2020 på nett, juventus drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert juventus drakt!