Jeg føler at jeg har gjentatt meg så mange ganger de to siste månedene når jeg diskuterte Real Madrid og deres dårlige beslutningstaking. Det burde ikke være en overraskelse når jeg sier at Pierre-Emerick Aubameyang å flytte til Arsenal er en dårlig, dårlig ting for Madrid.

Ikke bare viser det Real Madrid-styret at andre lag rundt om i Europa er villige til å sprute kontantene for å oppgradere lagene sine, Leicester City Hjemmedrakt Barn det oppsummerer også klubbens 'ærlig manglende evne til å gjøre Galactico som trekk i overføringsmarkedet.

For en uke siden dro jeg på en drøy om hvordan Real Madrid 'sCopa Del Rey kvartfinale nederlag til Leganes oppsummerer fallet fra nåden vi har sett de siste fem månedene. Nå er jeg tilbake for å gi uttrykk for hvordan Aubameyang' smug til Arsenal er en annen dårlig ting for klubben.

Det jeg vil vite, er hvordan president Florentino Perez og klubben kunne la en spiss som denne gå til England uten engang å gi et bud. Real var innstilt på å kapre Arsenal 'smove, men det skjedde ingenting. Dette ble rapportert for to uker siden, og i den tiden hadde Gunners god tid til å snakke med Dortmund og komme til enighet om å signere Auba.

Det 'smore om, er at hvis Real Madrid nettopp hadde gitt et tilbud til Dortmund til Pierre-Emerick, ville de sannsynligvis ha klart å signere ham. Tross alt, historiene og snakken om Aubameyang en dag som spiller for Real Madrid får det til å virke for meg som om det var legitimt.

Det ryktes om at den gabonesiske internasjonale lovet sin avdøde bestefar at han en dag skulle Fotballdrakter Leicester City Barn spille for Royal Whites. I slutten av Septemeber gjenvunnet imidlertid PEA den historia og sa at han ikke lenger ønsket å flytte til Spania.

Arsenal måtte absolutt ut med kontanter for å skaffe seg den talentfulle 28-åringen, men basert på antallene hans denne sesongen i Tyskland, er det et verdig grep. Auba scoret 13 mål i 16 seriestarter, mens hun også scoret fire mål i seks Champions League-gruppestart.

Når det gjelder Real Madrid, er den konstante påminnelsen om at det er gode streikere som Aubameyang, Oliver Giroud som flytter til Chelsea, og Michy Batshuayi som låner til Dortmund rundt på fristens dag, frustrerende.

Talentet er der ute, og Real har Leicester City Drakt Barn midler og rykte til å signere hvem de vil. Av en eller annen grunn har klubben blitt hengt opp på tanken om å signere Eden Hazard når det virker ganske klart den talentfulle spisseren ønsker å vente til etter verdensmesterskapet i sommer for å bestemme seg for hans fremtid.

leicester city ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
leicester city nye drakter barn, leicester city drakt suffix med navn, billige leicester city drakt barn sesong 2019/2020 på nett, leicester city drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert leicester city drakt!