Rapporter tyder på at Bayern München-spiss Robert Lewandowski ønsker et trekk bort, med Real Madrid som den mest ønskede destinasjonen. Sky Sports, som siterer Marca, antyder at Lewandowski har bedt agenten sin om å gi beskjed til Real Madrid om at han er interessert i å signere en siste store kontrakt i karrieren, og at han tror Madrid ville være Manchester United Bortedrakt Barn den rette klubben. Overførings-tabloidene ser ut til å ha plukket opp dette ryktet og kjørt med det, med Metro, The Sun og Bleacher Report alle rapporter om ryktet fra Marca.

At alle disse rapportene kommer fra én artikkel, gjør meg litt skeptisk til sannheten i disse påstandene. Men likevel har Lewandowski snakket før om sin kjærlighet til Real Madrid og hans potensielle ønske om å spille der. Så han kunne bare røre pressen for å få en ny kontrakt hos Bayern, eller det kan være noe med det. Ville det være verdt det for Real Madrid å signere ham?

Lewandowski har definitivt talent og erfaring på toppnivå for å få det til å fungere i Madrid. Han 'scoret 25 mål på tvers av alle konkurranser hittil denne sesongen. Gitt Madrid' sproblemer foran målet denne sesongen, er det 'som tviler på at Madrid kunne bruke noen flere målscoringsalternativer. Og med Karim Benzema og Cristiano Ronaldo som begge ser litt uaktuelle ut, Florentino Perez vil trolig tenke på hvordan han skal Manchester United Hjemmedrakt Barn livne opp angrepet neste sesong.

Likevel synes jeg vi bør videreføre Lewandowski. Det 'tviler på at han' er en stor spiss. Hans merittliste på toppnivåene i europeisk konkurranse beviser det. Og han kunne tjene en enorm ressurs for dette teamet.

Men Real Madrid har andre, bedre, yngre alternativer. Madrid står allerede overfor utsiktene til at deres eldre stjerner blir aldrende ute av vaktlisten. Å bytte ut Benzema eller Ronaldo med Lewandowski betyr ikke 'noen av disse problemene, men det forsterker dem bare. Med mindre Lewandowski ville være fornøyd med en super-sub-rolle, vil jeg ikke se at han blir en vanlig startpakke for Madrid på Manchester United Drakt Barn lang sikt.

Jeg vil mye heller se Real Madrid gå etter en av Harry Kane, Paulo Dybala eller Mauro Icardi, i den rekkefølgen. Hver av de streikende er 24 år gammel, mens Lewandowski er 29. Det er et enormt aldersgap, og vil gi Madrid et mye lengre alternativ i spissposisjonen.

manchester united ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
manchester united nye drakter barn, manchester united drakt suffix med navn, billige manchester united drakt barn sesong 2019/2020 på nett, manchester united drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert manchester united drakt!