Hvis hendelser i Moskva er noe så skremmende som spillet mellom de samme to sidene på Wembley i mai i mai, kan ikke engang Drogba eller Ronaldo kanskje gjøre kampen minneverdig, selv om United-spilleren lover at denne gangen vil være annerledes.

En ideell scene, da, for Ronaldo å Fotballdrakter Manchester United stige opp til anledningen og bevise for tvilerne, og muligens Real Madrid, at han er en storspiller. Er han klar over kritikk om at han har en tendens til å forsvinne mot de større lagene? Fra tonen i svaret er det tydelig at han ikke bare er klar over det svake, men rasende over det. Kanskje han ikke kjenner engelsk ganske godt nok til å gjøre ydmykhet, kanskje er det bare selvtillit som skygger til arroganse, men det er et umiskjennelig preg av prima donna om Ronaldo, når de blir rilt, at folk vil synes å være beundringsverdige eller irriterende etter smak .

Ronaldo har tre dager til å fokusere tankene og energia på finalen før han vender tilbake til det alle andre konsentrerer seg om, hans mulige flytting til Real Madrid. Det er noen tvil om Ronaldo mente å fortelle spanske reportere at han ville vurdere sin fremtid etter Champions League-finalen, fordi måten han legger det ut for engelske reportere er at han ikke vil snakke om fremtiden hans når han bare skulle tenke på spillet mot Chelsea.

Manchester United kan for øyeblikket være en mye Manchester United Hjemmedrakt bedre innsats for å nå Champions League-finalen enn Real Madrid, selv om Ronaldo når oppfylt den spesielle ambisjonen kanskje kan føle at han flytter til Spania før og senere. Han har aldri late som om han ikke vil, og hvis han hjelper United med å vinne en tredje europacup og går for den typen penger Real Madrid sies å tilby for tiden (United bundet ham ikke til en femårskontrakt for ingenting ), kan alle parter være fornøyde.

Premier League ville miste en av sine lyseste stjerner, selv om ikke alle Manchester United Drakt ville være opprørte over det. Ideen om at England er stedet der alle toppspillerne vil spille, er tross alt bare basert på penger. Og de neste fem årene av Ronaldo er kanskje ikke så gode som de fem årene United nettopp har hatt, selv om det naturlig nok ikke er alle som tror det. Minst av alt Ronaldo.

manchester united ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
manchester united nye drakter, manchester united drakt med navn, billige manchester united drakter sesong 2019/2020 på nett, manchester united drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert manchester united drakt!