Atletico Madrid-spiss Diego Costa hjemsøkte Arsenal igjen ved å skyte sin side til en 1-0-seier i kveld 'sEuropa League semifinale andre etappe for å sende spanjolene inn i finalen og nekte Arsene Wenger en drøm slutt på hans lange regjeringstid som Arsenal-trener.

Costa viste seg å være en håndfull for Arsenal da han spilte for Chelsea og den spanske spissen brøt dødelåsen i en tett, anspent kamp på Wanda Metropolitano, og slo til Nederland Drakt Barn i første omgangstoppetid etter å ha blitt spilt inn av Antoine Griezmann.

Atletico skapte ikke mange sjanser, men de har alltid sett kontrollen og holdt en bemerkelsesverdig 12. rute på rad i alle konkurranser på deres Wanda Metropolitano stadion for å nå en femte europeiske finale siden 2010.

22:10: Etter å ha gått videre fra de første seks semifinale båndene i europeisk konkurranse, har Arsenal nå blitt eliminert i hver av de to siste (2008/09 mot Manchester United i Champions League og i år mot Atletico Madrid).

Andrew: Dominere besittelse, skjære ut muligheter, snu sjanse etter sjanse. Samme gamle Arsenal. I løpet av de neste årene vil vi finne ut om det er en Arsenal-egenskap eller en Wenger-inspirert egenskap.

80: FIGHT, FIGHT, FIGHT! Du visste at Diego Costa ikke kunne gå hele 90 minutter uten å skyve kampen. Han og Mustafi engasjerer seg i en kamp da spanjolen holdt tilbake ballen. Storm i en tekopp egentlig, men begge er booket.

Koscielny 'forferdelig skade er selvfølgelig en faktor, men mens Arsenal har vist noen tegn på at de fortsatt kan skade Atletico og trekke dette tilbake, er det ingen garantier for at Gunners-forsvaret vant' tsimply faller fra hverandre en gang.

Michael: Hvor dårlig av en forsvarer er Hector Bellerin? Problemet med dagens rygg er at de alltid er i posisjon! Ingen biggie for Arsenal skjønt ... de kom hit trenger å score uansett!

28: Shouldda gikk ned, sier hver Tottenham-supporter i landet. Chambers fanger Costa inne i straffefeltet, men spanjolen forblir på beina og mister spillet. Jeg tror dommer Gianluca Rocchi ville gitt det.

20: 20 minutter borte og Arsene Wenger vil være ganske fornøyd med det han så. Atletico dominerer ballen, men Arsenal ser ut som kapabel til å score på pause med Lacazette, Welbeck og Ramsey som knytter seg godt sammen.

18: Jeg har nettopp sett at hvis Arsenal vinner Europa League og Liverpool vinner Champions League og havner på femteplass i Premier Nederland Bortedrakt Barn League, vil laget som avslutter fjerde gå glipp av Champions League neste sesong. Usannsynlig, men hvordan Gunners-fans ville like å gjøre det mot Spurs

20:03: Få minutter å gå, og den enorme skålen med Wanda Metropolitana fylles. Det veldig moderne offentlighetssystemet er ute, men det er ikke nødvendig at det allerede er støyende nok. Atletico 'sflag-viftende ultralyd er med god stemme til høyre for meg når jeg sitter høyt over gravhuggene.

Som med første etappe på Arsenal, er vi nødt til å tåle nok et lysshow. Noen av lysene er slått på. Andre er slått av. Det ville kanskje vært mer imponerende hvis det ikke fortsatt var lyse blå himmel over, da solen bare begynner å gå ned.

20:02: Vi er tre minutter unna folk fra showtime. En ting jeg imidlertid har forvirret. Hvorfor er denne unge Atletico Madrid-fansen (antagelig spansk) som holder et skilt skrevet på engelsk til Fernando Torres?

19:35: Arsene Wenger hadde egentlig bare én beslutning om å ta og har gått for Danny Welbeck foran fit-igjen Henrikh Mkhitaryan. Ikke tenk at det er en dårlig samtale da Welbeck har en mulighet til å score mål når det trengs og godhet Nederland Hjemmedrakt Barn vet at Arsenal trenger et.

19:00: Vent ikke lenger folkens, line-upene har kommet. Atletico Madrid som starter XI har i det minste. Som du kan se, har Diego Simeone gjort tre endringer fra første etappe med den store dårlige Diego Costa som startet i angrep.

Alex Iwobi har reist til tross for å ha lidd en lett hamstringskade i nederlaget i Manchester United, men Pierre-Emerick Aubameyang er koppbundet og Mohamed Elneny (ankel) og Santi Cazorla (Achilles) er også ute.

Nederland erna ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
Nederland erna nye drakter barn, Nederland erna drakt suffix med navn, billige Nederland erna drakt barn sesong 2019/2020 på nett, Nederland erna drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert Nederland erna drakt!