Det 'salways vil være mye å snakke om hver gang Real Madrid tar på seg Bayern München. Men for to spillere spesielt, bør denne kampen være ekstra spesiell. Bayern München' James Rodriguez og Real Madrid 'sToni Kroos vil begge være ute for seier mot deres tidligere klubber.

Kroos kom opp i systensystemet i Bayern München, og debuterte for første lag for Bayernene i moden alder Fotballdrakter Olympique De marseille Barn av 17. Kroos tilbrakte deretter et år på lån hos Bayern Leverkusen, hvor han ble coachet av ingen ringere enn Bayern München 'scurrent-trener Jupp Heynckes, før han kom tilbake til München. I et intervju hyller Kroos Heynckes, som trente ham både på Leverkusen og senere på Bayern, for å ha hjulpet ham med å utvikle seg som fotballspiller:

Jupp Heynckes var den viktigste treneren jeg hadde i den tidlige fasen av karrieren, både på Leverkusen og deretter i München. Det 'sfair å si at det var etter at han ankom München i 2011 at jeg begynte å kunne spille på et høyt nivå konsekvent.

Nå vil Kroos være ute etter å vinne sitt fjerde Champions League-pokal mot sin gamle sjef, som overtok fra Carlo Ancelotti midtveis i Münchens sesong. Etter at Kroos vant sitt tredje Champions League-pokal i 2019, spøkte Heynckes at Kroos kanskje bare skulle henge opp skoene hans, da han 'vant alt det som er å vinne i verdensfotball.

Siden Real Madrid kjøpte Kroos for smarte 25 millioner, har Kroos vunnet to Champions Leagues, en La Liga, og en rekke andre mindre utmerkelser. Disse overveldende positive resultatene, kombinert med den opprinnelige beskjedne prislappen, fører Kroos-agenten til å kalle Madrid 'spurchase the Bargain of the Century. And he' sprobably right.

Men Kroos er ikke den eneste kortsiktige spilleren som vil være ute etter å komme tilbake for å hjemsøke sin tidligere klubb. James Rodriguez gikk i motsatt retning av Kroos, fra Madrid til Bayern. Den colombianske angripende fenomen befant seg i den spanske hovedstaden etter en enestående prestasjon på verdensmesterskapet i 2014. James hadde en ganske solid karriere i Real Madrid, og produserte konsekvent assists og nøkkelpasninger mens han også scoret et høydepunkt ”hjørnet av vakre mål selv.

Men den overfylte angripende vaktlisten i Madrid sammen med en gjenoppretter Cristiano Ronaldo Olympique De marseille Hjemmedrakt Barn fant James overskudd til kravene til Los Blancos. Som jeg diskutert på lang tid med de gode menneskene på Bayern Strikes, fant James og Isco, begge stjerners nr. 10 s, seg som konkurrerer om en plass i et lag som ikke 'inkluderte en ekte nr. 10-rolle i det taktiske skjemaet.

Som et resultat ble James tvunget til å søke grønnere beiteområder. En spiller av talentene hans kan 'tafford å kaste bort på benken, så du kan knapt klandre ham for at han ville reise et sted han kunne få faste minutter. Men det som var mest nysgjerrig på James sommerflytting til Bayern München er at Madrid bestemte seg for å Lånet snarere enn å selge spilleren. Nyheten om lånet lot mange Madrid-fans klø seg i hodet, spesielt gitt ryktene om at låneavtalen inneholder et kjøpealternativ som Bayern automatisk kunne aktivere på slutten av lånet.

Med tanke på hvordan James har spilt for Bayern, ville det være Olympique De marseille Drakt Barn overraskende om de ikke utnyttet dette alternativet for å forlenge James-oppholdet i klubben. James er i fin form for bayere, registrerer mål og bistår i overkant for sin nye klubb.

Både Kroos og James håper å bli bedre av sine tidligere klubber når de to gigantene i europeisk fotball sammenstøt onsdag. Kampen mellom midtbanegrupper og deres tidligere klubber er bare en av mange pirrende ting å se foran dette enorme Champions League-inventaret.

olympique de marseille ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
olympique de marseille nye drakter barn, olympique de marseille drakt suffix med navn, billige olympique de marseille drakt barn sesong 2019/2020 på nett, olympique de marseille drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert olympique de marseille drakt!