De gjorde nettopp det, og det tok sin toll. Modric kjørte fremover ved enhver sjanse, og Isco gjorde også en forskjell. Han scoret på 81 minutter da Real Madrid tørket hendene til en vanskelig motstander. Eller slik virket det.

Levante Olympique Lyonnais Drakt Barn vokste igjen med målstreken i sikte og hadde hatt muligheter. De fleste ser på hadde det som en god kamp, ​​men en mislykket. Det var inntil Giampaolo brøt fri målsiden av Dani Carvajal og slisset inn under Keylor Navas som Ramos og co. så på i avsky.

Hyggelig kobling til Casemiro, Marcelo og Bale og det gjorde det til Ronaldo, men han sendte ballen over tverrliggeren. Oier hadde kommet ut for å lukke den og han ble fanget i midten av ingensteds. Heldig at vinkelen var for stram for Ronaldo.

Keylor Navas er Real Madrid-målvakten frem til sommeren, i hvert fall, ettersom Zinedine Zidane bestemmer seg for å holde seg til spillerne han har i troppen sin til tross for rykter om ankomster. Her er de 10 forsøkene på å erstatte keeper i det siste!

Ramos og Nacho sliter begge med skader i løpet av uken. Nacho tok et knekk i kneet og Ramos med skaden på leggen. Zidane ønsker å få dem tid med PSG i horisonten. Det kan være en gamble fordi hvis en blir skadet, vil Nacho bli hentet inn Olympique Lyonnais Bortedrakt Barn fra høyre og måtte spille sentralt med Danid Carvajal ute, det vil bety at Achraf spiller høyreback mot Neymar.

Real Madrid møter sin nest siste test i LaLiga før de møter PSG i Champions League med et besøk på Ciutat de València stadion lørdag kveld for å møte Levante med avspark klokka 20:45 CEST.

Fotballgudene smiler mot Real Madrid også i tide med Isco og Sergio Ramos hjemkomst med los Blancos som kommer av to imponerende seire mot Depor og Valencia forrige helg. BbC Fotballdrakter Olympique Lyonnais Barn er også tilbake etter å ha startet sammen for første gang siden forrige sesong i seieren over Valencia.

Levante startet sesongen bra, men har funnet seg involvert i en nedrykkskamp og er uten seier siden 19. november. De har samlet sin store andel uavgjort også denne sesongen med en markant dødball som kom på Santiago Bernabeu tidligere i sesongen.

olympique lyonnais ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
olympique lyonnais nye drakter barn, olympique lyonnais drakt suffix med navn, billige olympique lyonnais drakt barn sesong 2019/2020 på nett, olympique lyonnais drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert olympique lyonnais drakt!