Marca melder at Kepa Arrizabalaga ankom Madrid og fullførte medisin torsdag og banet vei for hans forestående overføring til Real Madrid. Athletic Bilbao-stopperen har lenge vært ansett som Los Blancos mest sannsynlige signering fra januar, så dette burde ikke komme som Paris Saint germain Bortedrakt Barn noen overraskelse.

Med Kepa som sannsynligvis snart vil bli lagt til Real Madrid 'sroster, gjenstår fortsatt alvorlige spørsmål om fremtiden til den nåværende backup-keeperen Kiko Casilla. Casilla har omtalt tungt denne sesongen på grunn av Keylor Navas utvidede skadesfravær, og på grunn av Zidane' srotasjon i Copa del Rey. Rapporter tyder på at den tidligere Real Madrid-manageren Rafa Benitez, den nåværende manageren i Newcastle United, er interessert i å skaffe Casilla 'tjenester.

Det vil også være interessant å se hva Kepa 'signering betyr for Real Madrid' scurrent-start-målvakt, Keylor Navas. Navas har hatt en opp-og-ned sesong, skadet av skader for noen, og demonstrerer inkonsekvent form tidlig, men forbedret seg mot vintermånedene.

Navas har ikke vært den primære kilden til Real Madrid '-problemer, men han har heller ikke vært i stjerneformen som så ham signert for Madrid i utgangspunktet. Han kunne snart finne seg i en alvorlig konkurranse om sin startplass i form av ung spansk keeper fra Athletic Bilbao.

Uansett er dette den gode typen problemer for Zidane å ha. Kiko Casilla har vært et ansvarsmål i mål, og Paris Saint germain Hjemmedrakt Barn med at Navas iblant blitt et problem, ville Real Madrid ikke ønsket å stole på ham i de senere stadier av Champions League.

Noen har klaget på at Madrid kunne hente Kepa gratis om sommeren. Men med at Madrid bare betaler et lunt overføringsgebyr på 20 millioner euro, er det 'grunnen til at Madrid ikke skulle' tjumpe på muligheten til å sikre seg underskrift mens de fremdeles er de første på rad. Casilla er rett og slett ikke en god nok sikkerhetskopi for Real Madrid å stole på i de forræderske månedene som kommer. Og Kepa er en Fotballdrakter Paris Saint germain Barn ikke-brainer avgjørelse for Madrid, ung, spansk, billig, og fyller et øyeblikkelig behov i troppen. Real Madrid ville være dum å kaste bort denne muligheten til å øse Kepa opp mens de fortsatt kan.

paris saint germain ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
paris saint germain nye drakter barn, paris saint germain drakt suffix med navn, billige paris saint germain drakt barn sesong 2019/2020 på nett, paris saint germain drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert paris saint germain drakt!