For to uker siden var Tottenham i et to-hestersløp med Leicester City for å avslutte på toppen av Premier League, men etter dette nederlaget av en Steven Davis-inspirerte Southampton, som fulgte uavgjort med West real madrid Bortedrakt Bromwich Albion og Chelsea, kunne de ennå fullføre i tredje.

Det ville være en latterlig finale til det som har vært en sesong med høy prestasjon på White Hart Lane, men det er hva som vil skje hvis og når Arsenal slo Aston Villa hjemme og Tottenham skulle tape på Newcastle United i siste runde av inventar neste søndag .

Generelt er det ikke en enorm mengde forskjell mellom å komme i andreplass enn på tredjeplass. Begge steder kommer med garanti for kvalifisering til Champions League-gruppespillet. Men dette er Tottenham og Arsenal. Og Tottenham har ikke avsluttet over sine rivaler siden 1994-95.

Pochettino sa at han ikke brydde seg om Arsenal og fokuset var rent på laget hans. Hvis de tok seg av siden deres, la han til, kunne de strebe etter å fullføre over alle, og ikke bare Arsenal. Opptatt av naboer var sløsing med energi. Men med at Arsenal har trukket på Manchester City senere på dagen, er det en god innsats at det blir Tottenham-nerver på Newcastle.

Tottenham hadde en rekke sjanser i første halvår, og Kane ble nektet av Forster real madrid Drakt på nært hold med de beste av dem, etter å ha frarøvet José Fonte. Forster reddet også smart fra Christian Eriksen tidlig. Men Southampton, som nå har vunnet seks på åtte kamper, hadde også deres.

Southampton så farlig ut på kontringen, med tempoet til Sadio Mané og Shane Long, og Davis 'stillhet og driv. Selv da Mané gikk av stabelen i det 65. minutt - han hadde tatt en kraftig smell fra Lamela mot slutten av første omgang - utgjorde erstatteren hans, Graziano Pellè, en fysisk og luftig trussel.

Konfrontert med Eric Dier fortsatte han real madrid Hjemmedrakt å skate til høyre før han losset et skudd for det fjerne, nederste hjørnet. Det så ut til å ta en tid å komme dit gjennom mengden av kropper, men når det skjedde, kunne han og Southampton feire.

Toni Kroos ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020

New, 2 kommentarer
Toni Kroos nye drakter, Toni Kroos drakt med navn, billige real madrid Toni Kroos drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid Toni Kroos drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid Toni Kroos drakt!