Arsène Wenger hadde torsdag sagt at Sánchez ville rapportere for begynnelsen av sitt arbeid før sesongen på søndag - dagen Arsenal spiller Sevilla i Emirates Cup - etter å ha fått forlenget permisjon Fotballdrakter real madrid etter sitt engasjement i Chile på Confederations Cup.

Sánchez ønsker å forlate Arsenal og bli med Manchester City. En clutch av andre høyprofilerte klubber er interessert i ham, inkludert Paris Saint-Germain, men han favoriserer en flytting til City og et gjensyn med Pep Guardiola, som han jobbet i Barcelona under.

Sánchez har ett år til å løpe på kontrakten sin, og han har ikke vist noen tilbøyelighet til å signere et nytt, til tross for at klubben indikerte at hans ukentlige lønn ville bli økt til £ 275,000. Han kunne tjent mer andre steder, og han har også sagt at han vil ha Champions League-fotball, som Arsenal ikke kan tilby ham denne sesongen.

Derfor tror de det ville være en dårlig idé å selge ham for £ 40-50 millioner pund, selv om det betydde å miste ham som gratis agent neste sommer. Det er mange andre grunner til å gjøre et standpunkt og holde ham til betingelsene i hans kontrakt på £ 130 000 per uke.

Situasjonen kan endre seg hvis City, eller en annen interessert klubb, ga et vilt oppblåst tilbud - si real madrid Bortedrakt 70 millioner pund - eller hvis Sánchez skulle si at hans hode og hjerte ikke lenger var i det på Emirates Stadium. Deretter er Arsenal overbevist om at hvis Sánchez ikke fikk flyttet, ville han fokusere på 1. september etter overføringsfristen på grunn av den medfødte kampånden.

28-åringen flyttet til Emirates Stadium fra Spania i august i fjor for et gebyr som ble rapportert å være i området på 17 millioner pund. Pérez har imidlertid funnet sjansene sine svært begrenset, og startet bare to ganger i Premier League og totalt ni starter.

Den tidligere frontlederen fra Dynamo Kyiv pådro seg en lårskade i mars, men selv da han kom tilbake til full kondisjon, klarte han ikke å lage real madrid Drakt en eneste kampdag-tropp, før han ble utnevnt til en ubenyttet erstatning for FA-cupens finale seier over Chelsea. Det betyr at hans siste opptreden kom fra benken i sjette runde FA Cup-seier over ikke-liga Lincoln 11. mars.

Sergio Ramos ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020

New, 2 kommentarer
Sergio Ramos nye drakter, Sergio Ramos drakt med navn, billige real madrid Sergio Ramos drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid Sergio Ramos drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid Sergio Ramos drakt!