Med bare tre dager fri etter en stor hjemmeseier, kom Real inn med en side som fortsatt prøvde å komme i form og være helt i form. Det trengte hver eneste gang styrke og kondisjon for at Los Blancos berget ikke bare ett poeng, men tre.

Første omgang real madrid Drakt var en mektig kamp for start XI for Real, da Sportings forsvar kvalt Real-angrepet, bare tillot 5 skudd og 3 på mål. Den beste sjansen for halvparten kom da Ronaldo fant litt plass, trappet opp og lot et skudd fly fra 35 meter ut, men Sporting-keeper Patricio var der for å tippe ballen over tverrliggeren.

Madrid-forsvaret hadde flere feil i de fire bakerste, i det niende minutt da Sergio Ramos gav Gelson Martins ballen rett utenfor sekstenmeteren, og Martins lot et skudd fly. Tidlig i andre omgang førte nok en mishandling til det ensomme målet fra Sporting da ballen spratt av Ramos og Luka Modric og var perfekt for Bruno Cesár.

Etter to innbytter fra manager Zinedine Zidane, som fikk James og Morata, så syntes strømmen av spillet å endre seg i det 68. minutt til fordel for hjemmelaget. Ronaldo hadde en ny stor sjanse i det 83. minutt da et innlegg kom fra Dani Carvajal, men real madrid Hjemmedrakt dessverre spratt ballen rett utenfor målposten og bort.

Ronaldo kompenserte for sine to tapte innsats i det 89. minutt da King of Free Kicks slo et frispark fra omtrent 25 meter ute, som var for vanskelig for Sporting-keeper Patricio til å stoppe for å binde kampen.

Til tross for at han bare hadde skader og stoppetid igjen, hadde Real ikke tenkt å nøye seg med uavgjort. En flott pasning fra Luka Modric på midtbanen bred til James var alt Los Blancos trengte for det andre og avgjørende målet. James krøllet krysset perfekt til det ventende hodet til Alvaro Fotballdrakter real madrid Morata, som akkurat gjorde nok for å sette ballen bak i nettet.

Real Madrid befinner seg nå bundet med Borussia Dortmund for første etter kampdag 1 i gruppe F da Dortmund demonterte Legia Warszawa 6-0. Real reiser til Dortmund 27. september for kampdag to i Champions League-gruppespillet.

Pepe ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020

New, 2 kommentarer
Pepe nye drakter, Pepe drakt med navn, billige real madrid Pepe drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid Pepe drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid Pepe drakt!