Champions League-uavgjort for 16. runde fant sted i desember 2019, og den dagen ble en av de mest etterlengtede kampene i sesongen kunngjort. Real Madrid kontra Paris Saint-Germain er ikke bare to juggernaut-klubber i Europa som går mot hodet. Denne kampen kan gjøre eller bryte sesongen for begge real madrid Hjemmedrakt klubber.

Real Madrid kom sitt mestvinnende år noensinne i 2019, men kampanjen startet ikke i riktig retning. Sommeroverføringsvinduet deres resulterte i salg av mange spillere og ingen til å erstatte de som dro. Dette resulterte i en uaktuell start på sesongen og en tropp som har slitt. Madrid ligger på fjerdeplass 17 poeng fra serielederne.

På den annen side er det PSG, en klubb som det ser ut som om den motsatte sommeren til Real Madrid. Noen få spillere forlot klubben, men president Nasser Al-Khelaifi hadde ingen betenkeligheter med å åpne banken for å signere noen store navn. Parisernes mest bemerkelsesverdige signeringer var en låneavtale for Kylian Mbappe fra Monaco og signeringen av Neymar Jr. fra Barcelona.

I fjor hadde PSG revet Barcelona 4-0 i første etappe i runden av 16, men falt fra hverandre i andre etappe for å bli slått ut av konkurransen. Etter å ha real madrid Bortedrakt dominert de nasjonale ligacupene, er den europeiske tittelen PSGs sanne ønske.

For begge klubber er denne kampen, så vel som den andre etappen, den avgjørende faktoren for begge klubber. Uansett hvilken klubb som taper vil møte en mengde kritikk fra fans og nyhetssteder. Real Madrid kan gå fra klubben med flest Champions League-titler, det første laget som vinner konkurransen rygg mot rygg i moderne tid, til null. PSG vil bli overgitt for å ha brukt hundrevis av millioner av dollar bare for å mislykkes igjen på sin reise til europeisk Fotballdrakter real madrid dominans hvis de taper.

Innsatsen er klar, klokkeslettet er satt, line-upene vil være ute i løpet av timer. Fløyten vil blåse, og fotballverdenen vil se denne Goliat kontra Goliat-kampen. Med alt det som tas i betraktning her er tre grunner til at Madrid kommer ut på topp.

Kiko Casilla ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020

New, 2 kommentarer
Kiko Casilla nye drakter, Kiko Casilla drakt med navn, billige real madrid Kiko Casilla drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid Kiko Casilla drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid Kiko Casilla drakt!