Først Bayern München, nå Borussia Dortmund. Barcelona falt tirsdag; 24 timer senere falt Real Madrid på en måte så lik, så omfattende, til ytterligere drivstoffforslag om at den europeiske real madrid Drakt maktbalansen har beveget seg nordover. For en andre påfølgende natt innrømmet en spansk gigant fire mål i Tyskland. Madrid scoret i det minste et bortemål, noe som ga dem den slags håp for andre etappe som Barcelona ble nektet, men en utrolig firemålsvisning fra Robert Lewandowski gjorde for dem.

Lewandowski kjempet fri fra Pepe og lanserte seg ved ballen for å volleyere den i nettet. Spillet var bare åtte minutter på, men det var ikke deres første sjanse. To minutter tidligere hadde Sami Khedira blitt ranet og Marco Reus kjørte snart igjennom, som han ofte ville være.

Götze og Lewandowski klarte da ikke å koble seg sammen, og i neste angrep var Reus igjen på flukt. Inn i området han gikk, tumlet under utfordring fra Raphaël Varane. Han så ut til å ha vært samlet, ankelen hans klippet muligens, men det var ikke helt tydelig.

Plutselig, umiddelbart, midt i indignasjonen, var Madrid i nivå. Hummels spilte en fryktelig pasning tilbake til keeperen sin, Higuaín nådde den real madrid Bortedrakt og skled ballen over for Ronaldo for å fullføre. Fra 2–0 til 1–1 med et øyeblikk. Likevel, hvis Madrid så ut til å være tilbake i det når halvtidens fløyte gikk, var sensasjonen en flyktig. Fem minutter ut i andre omgang var Dortmund tilbake foran.

Sergio Ramos hadde rasende sprint til linjesjefen for å insistere på at Lewandowski hadde vært offside da polet snudde pent og pikket forbi López fra syv meter. Han tok feil, men et øyeblikk holdt hjemmesupporterne pusten.

Da Lewandowski scoret sitt neste mål, hat-trick-forsøket, ble pusten fjernet. real madrid Hjemmedrakt Igjen snudde han skarpt på høyre fot og snur seg vekk fra Pepe for å gjøre en liten plass til seg selv. Denne gangen, fra lenger ut, dunket han et rakettskudd i toppen av nettet - en strålende innsats for å fullføre en strålende trio av mål.

Keylor Navas ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020

New, 2 kommentarer
Keylor Navas nye drakter, Keylor Navas drakt med navn, billige real madrid Keylor Navas drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid Keylor Navas drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid Keylor Navas drakt!