Napoli vil se tilbake på denne sesongen og tenke hva om. Men allerede nå er det noen store spørsmål å svare på for neste sesong, og begynner med nøyaktig hvem som blir målvakt med Pepe Reina som skal flytte til Milan.

De siste seks årene vant Juventus Serie A, for ganske mye av det kjøres Real Madrid Bortedrakt det 'ganske enkelt for dem. Napoli har vært løpere i to av disse årene og på tredjeplass for to av dem.

Denne sesongen så siden fra Napoli så lenge ut som om de kunne bryte Old Lady 'smonopol på Serie A-tittelen. Maurizio Sarri' -siden var så bra så lenge av sesongen og satte virkelig presset på, spesielt når de slo Juve 1-0 i april.

Da Juve etterfulgte 2-1 mot Inter med minutter igjen så det ut som om Max Allegri 'side kan kaste tittelen bort. Så kom de tilbake for å vinne 3-2, tapte Napoli dagen etter og til slutt var det syv på rad.

Nå vil det bli stilt spørsmål om Napoli kan fortsette å forbedre seg, eller vil de forsvinne og ting ikke har 'tstartet godt. Vi snakket med Tiki Taka via Football Italia, AC Milan sportssjef Massimiliano Mirabelli bekreftet at de vil signere Napoli nummer en Pepe Reina, ordtak:

 Vi hadde muligheten til Fotballdrakter Real Madrid å skaffe ham gratis, og vi synes det var nyttig strategisk. Vi har mye konkurranse, Reina kan hjelpe oss utenfor banen, i tillegg til hans bidrag på det.

Den 35 år gamle keeperen har startet 32 ​​Serie A-kamper for Napoli-siden denne sesongen, men det er 'en god sjanse når han flytter til San Siro at han vil bli nummer to, med mindre det er en større overføring som kommer.

19 år gamle Gianluigi Donnarumma er hovedmannen mellom kjeppene for Gennaro Gattuso '-siden og Reina ville være et godt supplement til Real Madrid Hjemmedrakt troppen og kan være en god hjelp for unggutten og Mirabelli avviste enhver snakk om at Donnarumma forlater, og la til:

'Jeg har allerede fortalt de andre kollegene dine at det' snør seg rett ned til Donnarumma, det involverer alle. En spiller må komme til oss og fortelle oss at han ikke 'vil være, og at' snør saken med Donnarumma.

real madrid ny drakt med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
real madrid nye drakter, real madrid drakt med navn, billige real madrid drakter sesong 2019/2020 på nett, real madrid drakt hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert real madrid drakt!