Manager Luis Enrique gjentok den samme startende XI som tok hjem en 2-0-seier kontra Celtic i Champions League-spillet onsdag, da Andre Gomes tydeligvis hadde imponert den asturiske sjefen nok Russland Bortedrakt Barn til å få en ny start.

Barcelona var et skall for seg selv. Messi fikk knapt en berøring, Luis Suarez ble drapert av to forsvarsspillere og Neymar var en komplett ikke-faktor. I mellomtiden spilte Real Sociedad til sine sterke sider: Baskerne svingte ballen utenfor og siktet deretter til å utnytte styrken og størrelsen for å prøve å avslutte sjansene i boksen.

Å tilføre elendigheten deres var et banebrytende til Jordi Alba, som fortsatte, men hadde merkbart vondt. Senere var det ankelskade for Gerard Pique, som opprinnelig ba om å bli erstattet, men deretter bestemte seg for å trykke på. Til tross for sin overveldende og forbløffende overlegenhet, klarte Real Sociedad imidlertid ikke å dra nytte av sjansene sine, og Barcelona gikk inn i garderoben til halv tid både lettet og heldig som fortsatt å være bundet til 0-0.

Hvert lag hadde en vinner i løpet av den siste halvtimen, og Vela scoret det nesten i spektakulær stil med et skudd fra langt hold, men ballen slo bunnen av tverrliggeren og spratt rett på målstreken. Juanmi slo mot rebound men ble bedømt til å være Russland Hjemmedrakt Barn offside og dermed ble målet annullert.

Barcelona ville også ha et par fine utseende, med et Denis Suarez-skudd som ble reddet etterfulgt av en Mascherano-heading som snurret utenfor den fjerne stolpen. Minutter senere var Vela nok en gang nesten helten, men treverket nektet den tidligere Arsenal-mannen en gang til. Innbytter Esteban Granero fikk da presentert en trio sjanser til å score en vinner i sluttfasen, men hver gang klarte ikke den tidligere Real Madrid-mannen å konvertere.

Dommer: Gil Manzano. Gule kort: Ter Stegen (min. 22) Fotballdrakter Russland Barn for Barcelona, ​​Mascherano (min. 54) for Barcelona, ​​Carlos Martinez (min. 62) for Real Sociedad, Denis Suarez (min. 84) for Barcelona, ​​Zurutuza (min. 89) for Real Sociedad. Røde kort: Ingen

Russland ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
Russland nye drakter barn, Russland drakt suffix med navn, billige Russland drakt barn sesong 2019/2020 på nett, Russland drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert Russland drakt!