24. februar 2008 kom Tottenham bakfra for å slå Chelsea 2-1 i League Cup-finalen. Siden den gang har de sparket Juande Ramos, hatt glede av en periode med Gareth Bale-drevet spenning under Harry Redknapp, tatt betydelige feilopptak med André Villas-Boas og Tim Sherwood, og deretter funnet i Mauricio Schweiz Drakt Barn Pochettino en lys ung manager som de har gjort fremgang med i hver av de siste fire sesongene. Men i det tiåret har de ikke vunnet noe.

Siden den gang har Chelsea gjort 11 managerialendringer. De har ansatt Guus Hiddink (to ganger) og Rafael Benítez som mellomledere. De utnevnte Roberto Di Matteo på en kortsiktig avtale, men da vant han Champions League og måtte få en lengre tids kontrakt som ble sagt opp tre måneder inn i den påfølgende sesongen. De har også sparket Carlo Ancelotti og José Mourinho i løpet av et år etter å ha vunnet en ligatittel og ser ut til å gjøre noe lignende med Antonio Conte. Og likevel i det tiåret har de vunnet tre Premier League-titler, tre FA-cuper, en League Cup, Champions League og Europa League.

Årsaken er imidlertid ikke sammenheng, og sannheten er vel heller at Tottenham, for all omsorg for den nylige planleggingen, for alt løftet og forventningen rundt det nye stadion - klager på strukturen i billettprissetting til tross - løper opp mot et kjent London-problem: at uansett hvilke ressurser du måtte ha klart å skrape sammen, med mindre du er en av de megarrike, ville du hatt det bedre å bruke det for 15 år siden.

Det er superklubberes natur: de er, for effektivt, for å mislykkes. Uansett hvor dårlig de signerer spillere eller utnevner ledere, vil ressursene alltid være der for å kausjonere dem. Det kan være at Premier League beholder et element av fare som mangler i andre europeiske ligaer - utsiktene til at Barcelona eller Bayern München glir til 10. plassering, som Chelsea gjorde i 2016, er alt utenkelig. Konsekvensene av fiasko er ikke det de var i, si 1974 da Manchester United ble nedrykket seks år etter å ha vunnet Europacupen, eller i 1982, da en Leeds-side som hadde dominert slutten av 60-tallet og begynnelsen av 70-tallet, Schweiz Bortedrakt Barn ble nedrykket år etter å ha spilt i en europacupfinale.

Og det er derfor søndagen er så viktig. Det krever mye for eliten å bli forskjøvet. Det krever de hundrevis av millionene Manchester City har investert eller den tiårelange stagnasjonen Arsenal har holdt ut. Som en rekke klubber med en rekke historier - fra Leeds til Everton til Aston kan Villa til Leicester attestere - en sesong eller to av positive resultater og investering er ikke tilstrekkelig. Å bli medlem av toppbordet krever vedvarende og bærekraftig investering, ideelt kombinert med tilbakegangen av et medlem av den eksisterende eliten.

Hvis de slutter med 28 års fiasko på Stamford Bridge og vinner på søndag, vil Spurs flytte åtte poeng unna Chelsea med syv kamper igjen, noe Schweiz Hjemmedrakt Barn som vil gå langt for å sikre deres Champions League-deltakelse neste sesong og holde Chelsea utenfor. Det ville være to sesonger av de tre siste der Chelsea ikke hadde klart å kvalifisere seg til Champions League.

Uten lokking av Champions League-fotball, uten investeringer, kan kaoset som har preget det siste tiåret hos Chelsea være i ferd med å overvelde dem. Det ser ut til å ha kommet plutselig, men innen søndag kveld kunne Tottenham, flyktig som denne inkarnasjonen kan se ut, finne seg som den uomtvistelige toppsiden i London.

schweiz ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
schweiz nye drakter barn, schweiz drakt suffix med navn, billige schweiz drakt barn sesong 2019/2020 på nett, schweiz drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert schweiz drakt!