Dette er den første pokalen Chelsea har vunnet siden Jose Mourinho signerte sølvtrekkskontoen sin med seier mot Manchester United her for to år siden, og da den fremragende Florent Malouda var uheldig å bli nektet et tredje mål med et skudd som spratt ned fra tverrliggeren og over Seattle Sounders Drakt Barn streken var det ingen sak for å hevde at de ikke var verdige vinnere.

Everton brakte den beste støtten - det er ganske en bragd å outsurtere dine rivaliserende supportere til et Z-Cars-tema som ikke har noen ord - men måtte være tilfreds til slutt med å suge opp den livlige cupfinale-atmosfæren deres glød hadde gått langt på skape. Selv Chelsea-jubelen mens cupen ble hevet, ble dempet, et anerkjennende brøl for Hiddink fra hverandre, mens det hadde vært Everton å gå opp trinnene, og din ville ha vært en fare for å passere fly.

Men Chelsea har sett noen pokaler og finaler de siste årene - de kjenner boret. Mens Everton ikke helt kunne komme til anledningen på sin måte av sine fantastiske fans, hadde de et godt løp og slapp ikke noen.

Det var ingen stor overraskelse da Chelsea kom tilbake på Seattle Sounders Hjemmedrakt Barn vilkår midtveis i første omgang, enda mindre at Malouda var leverandøren. Fant av Frank Lampard i god plass til venstre, han sendte over den slags kryss som Didier Drogba trives med, midtforsvaret lett muskler ut en jordbunden Joleon Lescott for å gi Tim Howard ingen sjanse med en nærhode.

David Moyes erstattet fornuftig Hibbert med Lars Jacobsen etter at Everton kom til intervallet uten ytterligere skade, og trakk Fellaini tilbake til midtbanen, der han hadde vist seg mer effektiv, for å la Tim Fotballdrakter Seattle Sounders Barn Cahill komme lenger frem. Everton likte deres beste troll etter dette, og spillet var ganske åpent en stund, med Saha som manglet en utmerket sjanse fra et Leighton Baines-kryss i det 67. minutt. Drogba gikk nær Malouda tre minutter senere i andre enden.

seattle sounders ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
seattle sounders nye drakter barn, seattle sounders drakt suffix med navn, billige seattle sounders drakt barn sesong 2019/2020 på nett, seattle sounders drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert seattle sounders drakt!