Real Madrids midtbanemestro Luka Modric vil se Super Cup fra tribunen. Modric er suspendert på grunn av en overtredelse i det spanske Super Cup i 2014. Jepp, du hørte det riktig. Modric soner Slovakia Bortedrakt Barn en suspensjon fra en foul han antagelig glemte for tre år siden.

SKOPJE, MACEDONIA - 8. august: Paul Pogba fra Manchester United og Isco fra Real Madrid kjemper om besittelse under UEFA Super Cup-finalen mellom Real Madrid og Manchester United på Philip II Arena 8. august 2019 i Skopje, Makedonia. (Foto av Dan Mullan / Getty Images)

Han spilte bak Benzema og Bale i frontlinjen, og hjalp til med å bryte Manchester Uniteds linjer, og trakk forsvarerne bort fra Modric, Kroos og Casemiro, og ga den dynamiske midtbanetrioen den plassen de trengte å operere. Oh, og han scoret målet om å få Madrid opp to, til slutt utenfor rekkevidde av United, et mål som han har scoret gang på gang, en lav curler rundt keeperen nær kanten av boksen.

Isco spilte i front tre mot United fordi Ronaldo ennå ikke var skikket til å starte kampen. Hvis Ronaldo eller Asensio starter i de tre Slovakia Drakt Barn første, ville det frigjøre Isco til å ta Modrics plass på midtbanen. Isco har mange av egenskapene som gjør Modric flott. Hans lave tyngdepunkt gjør det nesten umulig å stjele ballen fra ham. Han er i stand til å slippe unna en intens presse. Og selv om han ikke på langt nær er så flink til å posisjonere og avskjære som Modric, kan Isco fortsatt sette et anstendig forsvarsskifte når det er nødvendig.

Isco er sannsynligvis førstevalget som erstatter Fotballdrakter Slovakia Barn Modric. Hvis Real Madrid vil vinne det spanske Super Cup, få sesongen av på høyre fot og unngå flauhet mot sine spanske rivaler, bør de gå med det pålitelige alternativet som har mye storspillopplevelse. Isco er mannen. Zidane har imidlertid noen få andre alternativer med litt mindre stor spillopplevelse enn Isco.

Slovakia ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
Slovakia nye drakter barn, Slovakia drakt suffix med navn, billige Slovakia drakt barn sesong 2019/2020 på nett, Slovakia drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert Slovakia drakt!