Med Sergio Ramos ute på grunn av suspensjon og Nacho ikke kunne spille på grunn av skade, Jes 'sVallejo paret med Raphael Varane i ryggen. Dette var selvfølgelig ikke en ideell situasjon, da mange hadde spekulert i at Sverige Hjemmedrakt Barn Casemiro ville fylle på for Ramos.

På toppen så vi både Gareth Bale og Isco spille med Ronaldo. Vanligvis blir waliseren igjen på benken i stedet for den lille spanjolen, men det var ikke tilfelle i dag. Her er det en titt på startoppstillingen til Real Madrid.

Hvis du trodde Ronaldo scoret tidlig i førstelaget mot Juventus, gjorde Mario Mandzukic sin side en bedre. Juventus åpnet scoringen i kampens andre minutt, og forkortet underskuddet veldig raskt.

Første omgang så ut som Real Madrid vi så i første halvdel av La Liga-sesongen denne kampanjen. De manglet disiplin og stivhet i forsvaret og viste veldig lite samhold i lovbruddet.

Marcelo så på farge, som Dani Carvajal og Casemiro, som var midt i parken, så ut til å være overalt, men selv da den brasilianske midtbanespilleren var på plass, kjempet han for å avverge angrepet til Juventus.

MADRID, SPANIA 11. APRIL: Sverige Bortedrakt Barn Isco fra Real Madrid konkurrerer om en header med Stephan Lichtsteiner fra Juventus under UEFA Champions League Quarter Final Second Leg-kampen mellom Real Madrid og Juventus på Estadio Santiago Bernabeu 11. april 2020 i Madrid, Spania. (Foto av David Ramos / Getty Images)

Fra det øyeblikket begynte ting å se veldig mørkt og skummelt ut for Real Madrid. Det var en konstant frem og tilbake av besittelse og dominans fra begge lag. Det eneste problemet er at Juventus benyttet seg av muligheten sin med ballen Sverige Drakt Barn mens Madrid kjempet for å skape.

Juve-målvakt Gigi Buffon mistet hodet og skrek til dommeren, noe som førte til et avgjørende rødt kort. Juventus var nå nede på en mann og måtte ofre en utmarksspiller for backup keeper, Wojciech Szczesny.

sverige ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
sverige nye drakter barn, sverige drakt suffix med navn, billige sverige drakt barn sesong 2019/2020 på nett, sverige drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert sverige drakt!