For Chelsea-fans, eller faktisk alle som er interessert i high-rev-metodene til Antonio Conte, var det et litt alarmerende øyeblikk da Premier League-internasjonale pausen ankom i begynnelsen av oktober. Conte kunngjorde at han skulle reise til Italia for å hvile. Han var allerede utslitt. OK, da. Bare Fotballdrakter Tyskland Barn de 31 seriekampene, to hjemmekopper, ett overføringsvindu og 10–15 mil med feber touchline spurter igjen å gå denne sesongen. Hva kan muligens gå galt herfra?

Det er forståelig at Conte burde ankommet vest-London mindre enn forfrisket gitt sommeren hans på EM 2016, byrdene med å starte en større jobb og sin egen kroppsopptak i prosessen: den hårrivende sorgen ved hvert tilbakeslag, tendensen til feire hver høyde med ukontrollert, iøynefallende glede, sånn som en mann som nettopp har slått olje under terrassedekket hans eller gjort den første registrerte oppdagelsen av sjokoladeis.

I virkeligheten er Conte ganske enkelt en manager som fungerer best sammenrullet og alltid på kanten. I så måte ser han ganske bra ut for en Premier League-sesong der topplasseringen har skiftet hender ni ganger, og hvor evnen til å koke en sammenhengende helhet ut av en ny-ish gruppe spillere samtidig som han glir ned banistene og utfører komplekst kalkulus på en abacus bestemmer sannsynligvis skjebnen til et løp med åpen tittel.

Med i underkant av en tredjedel av sesongen er det fire poeng som skiller de fem beste lagene, som alle har en rimelig sjanse til å vinne den. Utover dette er ligaen uvanlig interessant i taktisk forstand, med et delt forsøk på toppen for å gifte seg med tekniske spillere og posisjonsfluiditet med en full gass fysikalitet som føles ganske engelsk i sin tvilsomme intensitet.

Videre oppover Eden Hazard er blitt frigjort av 3-4-3, tillatt å operere i fremoverutstyr av en manager som har akseptert hans manglende dekning i stedet for bare å rase etter det som en skuffet stedfar. I 12 seriekamper har Hazard gjort 52 vellykkede driblinger, mot 89 hele forrige sesong. Han skulle passere sine totalt 36 skudd i hele 2015-16 mot Tottenham lørdag. Mot det har Hazard bare gjort fire taklinger. Men Chelsea er topp, og deres beste spiller har gjenoppdaget den laterale våren, muligheten til å ta ballen og snu i en enkelt bevegelse.

Den plutselige Tyskland Bortedrakt Barn bølgen av tennende form, utløst av en avgjørende omstilling av form, er ikke noe nytt i et Conte-team. Det er paralleller med hans første sesong på Juventus i 2011-12, der 14 av hans første 27 Serie A-kamper ble trukket, men Juve endte med å vinne tittelen ubeseiret i ligaen. Conte hadde vært desperat etter å passe den spennende energiske Arturo Vidal inn i teamet sitt. I slutten av september tok Vidal endelig start XI, Juve løp gjennom Milan i Torino, en ny 4-3-3-form var i gang og Conte var på vei til et hat-trick med titler.

Som med Juve det året ser mangelen på europeisk fotball en betydelig fordel for Chelsea. Det er en ide om at det største Tyskland Hjemmedrakt Barn plusset her er å gjøre med tretthet eller skade, men ledere snakker i stedet for å bare ha de to ekstra dagene til å planlegge og bore spillerne sine. Slik er den moderne treneren. I kontrakt med den gamle Alex Ferguson-tidsidéen, å vinne lag som ruller videre med det samme systemet, kombinasjoner stadig mer rillet under press, er det intervensjonistene, hands-in-the-cake-mix-tendensene til den moderne rasen som skille seg ut.

tyskland ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
tyskland nye drakter barn, tyskland drakt suffix med navn, billige tyskland drakt barn sesong 2019/2020 på nett, tyskland drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert tyskland drakt!