Barcelona har identifisert sine to prioriterte mål og er håpefulle med å legge til det ene i januar og det andre neste sommer. Selv om Camp Nou-styret setter pris på at det vil være vanskeligheter rundt begge spillerne, er følelsen at Philippe Coutinho Usa Drakt Barn og Antoine Griezmann er levedyktige mål.

Josep Maria Bartomeus ideelle plan er å prøve igjen for brasilianeren i januar og deretter starte en offensiv for Griezmann om sommeren. Barcelona-presidenten er klar på at det vil være konkurranse, og at det i tilfelle av Coutinho vil være Liverpool, som nektet å selge den angripende midtbanespilleren i løpet av det siste vinduet. Barcelona hevdet at Premier League-klubben ba om 200 millioner euro, et tall som ble nektet av Anfield. Uansett har forholdet mellom Coutinho og Jürgen Klopp blitt anstrengt etter at spilleren leverte inn en forespørsel om overføring og Liverpool-sjefen har mistet troen på Coutinho og stilt spørsmål ved hans engasjement. Imidlertid er Barça klar på at de vil møte andre utfordrere, som er sjef blant dem PSG.

I Griezmanns tilfelle Usa Hjemmedrakt Barn virker det uunngåelig at den franske spissen forlater Atlético neste sommer og Barcelona har allerede uttrykt sin interesse for spilleren direkte. Fra 1. juli 2020 vil Griezmann frigjøringsklausul utgjøre 100 millioner euro, som er innenfor Barças budsjett enten de signerer Coutinho eller ikke. Igjen vil Camp Nou møte betydelig konkurranse for spissene, med Manchester United og PSG både faste beundrere og Ligue 1-klubben som vurderer å selge Edinson Cavani på slutten av sesongen.

Barcelona tror de har trumfkort: Fotballdrakter Usa Barn muligheten til å spille sammen med Leo Messi og den franske kontingenten allerede på klubben, Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé og Lucas Digne. Den katalanske klubben ville også tilby den franske spissen en enorm kontrakt.

usa ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
usa nye drakter barn, usa drakt suffix med navn, billige usa drakt barn sesong 2019/2020 på nett, usa drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert usa drakt!