Han hadde gått godt inn foran vinduet og sagt at han ønsket en midtback av topp kvalitet for å overprøve forsvaret. Han føler at han har fem midtbacker der, som alle er mye av det, ingen av dem er fremragende spillere, ingen av dem du helt kan stole på.

 Det Wales Bortedrakt Barn ser ikke ut som om han 'suger for å få det, det ser ut som det' ser ut til å være en kompromissavtale ved at klubben ser på alternative midtbacke og har foreslått navn fra speideravdelingen som Harry Maguire på Leicester som tydelig passer ikke på den kategoriseringen av en erfaren leder midtback som åpenbart kan forbedre forsvaret og ta dem videre til et annet nivå.

Maguire er ett alternativ, men Leicester holder på med 75 millioner for mannen sin, som spilte hovedrollen i verdensmesterskapet for England. Tottenham 'sobbe Alderweireld og Yerry Mina fra Barcelona er alternative alternativer.

 Hvis du tar Harry Maguire, 'fortsetter det å være noe av en risiko. Fyren har aldri spilt Champions League-fotball før, han' sjust en sesong på Leicester, og du vil be ham om å øke spillet sitt til et nivå det Wales Hjemmedrakt Barn ikke har gjort ' tbeen ennå, slott lagt.

 Hvorfor er Yerry Mina på listen? Fordi Barcelona vil selge. De trenger å skaffe penger i dette vinduet. Deres første plan for en spiller som de bare signerte i januar selv, var å låne ut denne sesongen for å la ham få ordinær tid i Europa.

 Men etter det gode verdensmesterskapet han 'skygger og på grunn av interessen til en rekke klubber, ikke bare Manchester United, har Everton vært veldig sterke med sin interesse. Southampton er interessert, Wolves, Lyon, har alle kommet med henvendelser, de føler at de kan få Wales Drakt Barn et betydelig gebyr, og tallet det snakkes om nå Manchester United har spurt er 45 millioner, noe som vil være mer enn tre ganger det de betalte for spilleren i januar.

wales ny drakt barn med navn - Klubbdrakter sesong 2019/2020!

New, 2 kommentarer
wales nye drakter barn, wales drakt suffix med navn, billige wales drakt barn sesong 2019/2020 på nett, wales drakt barn hvor kan jeg, Auksjonerer bort signert wales drakt!